Handelsbetingelser

BESTILLING OG BETALING

Du kan bestille og betale med betalingskort i indkøbskurven, når du har valgt de varer, som du ønsker.

Hvis du vælger at bestille til pakkeshop, bliver pakken automatisk sendt til den nærmeste pakkeshop nær leveringsadressen. 

 

INDPAKNING

Vi elsker vores produkter og sørger derfor for, at de alle bliver pakket med ynde og respekt med forbehold for vejret. I vintermånederne, anbefaler vi, at I tilkøber en varmepude (heat pack), som varer op til 48 timer for 10 kr.

Hos Happy Plant Day har vi indgået et samarbejdet med flere virksomheder om at overtage deres papkasser, papir- og paprester. Vi genbruger dette til indpakning af alle vores produkter, hvorfor vores indpakning kan derfor variere i udseendet. 

 

LEVERING

Alle ordre bliver afsendt mandag - torsdag (medmindre andet er oplyst - primært på Instagram). Ordre bestilt fredag - søndag bliver afsendt den efterfølgende mandag. 

Ordre bestilt inden kl. 12 mandag - torsdag vil blive afsendt samme dag (medmindre andet annonceret på hjemmesiden, Instagram eller Facebook) og forventes leveret indenfor for 2 hverdage (Bornholm 3 hverdage).

Hvis du bor i Aalborg, har du mulighed for at få hente din pakke efter aftale hos Happy Plant Day på Rustenborg, Postmestervej 1, BIG BOKS, 9000 Aalborg. 
- Hvis dette er tilfældet, skriv derfor en besked til os. 

 

FORTRYDELSESRET

På alle interiørprodukter er der 14 dages fortrydelsesret på. Hvis du fortryder varen, kontakt os på mail, og varen skal sendes retur i samme stand – som ved modtagelse og i sikker forsendelsesemballage. 

På planterne er der ikke 14 dages fortrydelsesret på, du har dog mulighed for at fortryde plantekøbet op til kl. 17 på ordre dagen.

 

REKLAMATION

Hvis uheldet skulle være ude, når du modtager din vare; dokumenter ved at tage billeder, skriv årsagen og send til vores mail: happyplantday@gmail.com indenfor 24 timer efter modtagelse, herefter finder vi en løsning. Dette kan være ombytning, delvis eller fuld refundering. Ved de sidste to nævnte tilfælde kræves der, at varen skal sendes retur i samme stand – som ved modtagelse og i sikker forsendelses emballage.

OBS. Da planterne er organiske vare, kan de forekomme med ”skønhedsfejl”, såsom små gule/brune pletter, mærker eller mindre skræmmer. Under forsendelsen kan det ske, at planten taber et par blade eller knækker en gren. Dette bør ikke have betydning for plantens helhed, medmindre det er en stikling. Hvis planten påvirkes - tøv ikke med at tag kontakt til os. 

Efter levering og ved tilpasning til det nye hjem, kan der i visse tilfælde ske, at planten kan fælde et par blade. Det anbefales ikke at flytte rundt på planten de første to uger efter modtagelsen, da planten skal tilvende sig til sit nye hjem. 

 

SUPPORT

Ved spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os alle ugens 7 dag. Alle hverdage bestræber vi os på at besvare jeres beskeder indenfor 2 hverdage. I har mulighed for at skrive til os både her hjemmesiden under kontakt, på Facebook og Instagram.

(Det frabedes, at I skriver til Mimi's private Facebook eller Instagram)