My Plant Story RSS

MPS, My Plant Story -

"Den ene plante blev hurtigt til to, som blev til tre" Jeg har siden, jeg var en ung pige på 15 år altid elsket planter. Dengang startede jeg med at have lidt planter på værelset, men de fangede mig ikke rigtig. Som voksen blev jeg ramt af stress og depression efter at have fået 1 stor dreng på 9 år og 2 babyer med 11 måneder imellem. Og her er det så at planterne kom ind i mit liv sådan rigtig for alvor igen! Det er nu ca. 4 år siden og til at begynde med, var det bare super...

Læs mere

MPS, My Plant Story -

 "Jeg synes hun virkede en smule sketchy"  Jeg satte en PWP op på en Facebook-gruppe, der var lavet udelukkende til at bytte planter. Der var så en, der skrev til mig, og tilbød nogle planter at bytte med. Jeg synes hun virkede en smule sketchy, da hun hverken havde billeder eller mere end blot en håndfuld venner på Facebook (og der blev jeg nok lidt hurtigt fordømmende, haha ). Vi har i mange måneder byttet en del planter frem og tilbage - hun har sendt til Danmark, og jeg har sendt til Italien. Vi skriver dagligt sammen nu, og for...

Læs mere

MPS, My Plant Story -

"Planten var med til deres diamantbryllup" Mine bedsteforældre fik en dieffenbachia i gave til deres bryllup, for knap 63 år siden. Den har min bedstemor passet og lavet utrolig mange nye planter af. Nu har mange af hendes børn og børnebørn et eksemplar af samme plante. Planten var med til deres diamantbryllup, hvor den stod på gavebordet, og da min bedstefar blev begravet, var kistepynten lavet med blade fra selvsamme plante🌿 // My Plant Story af  Lydia, @lydia_jensen  

Læs mere

MPS, My Plant Story -

"Det kriblede i fingrene efter at plukke alle de skønne blomster"  Det er ingen hemmelighed, at jeg er helt pjattet med planter – dette gør sig bestemt også gældende for blomster. Siden jeg kunne huske, har der været planter og blomster overalt i min opvækst. Min mor er helt pjattet med planter især dem, der giver smukke og farvestrålende blomster. Mange somre af min barndom har jeg tilbragt i min fars og fasters kolonihave, hvor min søster og (mest) mig har sået, plantet og plukket alverdens grønt, frugt og blomster. Alle gåture jeg har været på med min faster, har...

Læs mere